Diensten

Tuinaanleg

Laat u bijstaan voor de aanleg van uw tuin door een expert. Heeft u al een tuinplan, contacteer ons dan gerust ook voor de volledige aanleg.  Van A tot Z kunnen we uitvoeren in samenspraak met uzelf of een tuinarchitect.

Plaatsen van afsluitingen en tuinpoorten

Het plaatsen van een goede afsluiting is essentieel. Deze siert vele jaren uw zicht in de tuin.

Voor omheiningen werken wij met betafence draad of draadpanelen, beton met of zonder structuur en alle houtsoorten of composiet.

.

Tuinonderhoud

Doe een beroep op onze ervaring voor een optimale verzorging van uw tuin of bedrijfsterrein. Dit geldt zowel voor snoeien, maaien gazon onkruidbestrijding als bemesten.

Bij onderhoud is het noodzakelijk ten gepaste tijd de nodige bemesting te voorzien, zowel voor gazon als voor beplanting.

Om de gazon in topconditie te houden is het ook nodig regelmatig te verluchten en voor planten zo goed mogelijk in bloei te krijgen is het nodig de juiste snoeitechniek toe te passen.

Rooien van bomen

Rooien van bomen

Een boom vellen is geen sinecure en kan bovendien de nodige gevaren inhouden. Green Garden beschikt niet enkel over de nodige ervaring, tevens hebben we alle materiaal nodig om de bomen te rooien, brandhout te zagen, takken te verhakselen of boomstronken te verwijderen.

Aanleggen van opritten en terrassen

Wenst u een mooie oprit of terras dat conform de regels van de kunst is aangelegd, contacteer ons dan gerust. Green Garden heeft al heel wat klanten hierin bijgestaan en staat borg voor een kwalitatieve afwerking.

Aanleggen van opritten

Grond & afbraakwerken